Over Ayoka

 

Ayoka is een Afrikaanse naam die ‘brengt vreugde’ betekent. Miriam Van Noten, een reisexperte met meer dan 20 jaar ervaring en bezielster van Ayoka, voordien Reizen Aan Huis, draagt Afrika in haar hart. De naam Ayoka belichaamt dan ook perfect wat ze haar klanten wil bieden: vreugde tijdens een buitengewoon mooie reiservaring.

De reizen die Miriam uittekent zijn pareltjes. Onvergetelijke ervaringen doet ze naadloos samenvloeien met unieke verblijven op fascinerende locaties. In elk facet van je reis vind je haar passie voor andere culturen en de indrukken die haar eigen reizen nalaten terug. Dankzij een uitgebreid netwerk van lokale contacten en de knowhow van de groep Travel Experts* heeft ze een antwoord op al je persoonlijke wensen, waar ook ter wereld. 

 

Want elk van je reizen moet voor haar buitengewoon zijn.

Als lid van Travel Experts heeft Ayoka een grote groep van zo’n 80-tal zelfstandige reisexperts achter zich. Daarnaast is Travel Experts de officiële verdeler van Virtuoso, waardoor elke klant kan genieten van speciale reisvoorwaarden en interessante prijzen bij luxehotels. Maatwerk is de standaard, want elke reis wordt à la carte samengesteld met unieke logies, lokale gidsen en uitstappen die je niet online of in reisbrochures zal vinden. 
 

garantiefonds

*Ayoka is via het Garantiefonds Reizen verzekerd om haar verplichtingen tegenover haar klanten bij financieel onvermogen na te komen. Bovendien zijn de klanten van Ayoka via het waarborgfonds van Travel Experts extra verzekerd voor een groot deel bijkomende risico’s die niet door het Garantiefonds Reizen gedekt zijn.