AFRICA IS CALLING

Een zwak voor Afrika heeft Miriam door de jaren heen opgebouwd. Kijk maar eens naar onderstaande pareltjes en droom mee weg. 
Het Azura Benguerra Hotel in Mozambique is een schitterend domein om bijvoorbeeld op huwelijksreis te gaan. Hou je liever van een nog meer privé vakantie? Trek dan zeker verder noordelijk om te genieten in alle rust van het privé eiland Quilalea. 

Overdag luxueus genieten en met de ranger op zoek gaan naar enkele unieke viervoeters doe je in Mateya Lodge. ‘s Avonds geniet je er aan de prachtige vuurkorf, om dan te gaan slapen tussen de wilde dieren.

Tintswalo ligt perfect aan de rand van Kruger Park in de buurt van Welgevonden. De gepassioneerde rangers leiden je doorheen de pracht van de natuur en laten je kennis maken met de traditionele levenswijze en tradities van de lokale bevolking.  De highlight van je verblijf is het bush dinner waar je volledig één bent met de wildernis. 

Het Manyoni Private Game Reserve is voor de meesten nog ongekend terrein maar Ayoka vindt er alvast de weg richting de Big 5! We voorzien hier de Leopard Mountain lodge waar het zalig vertoeven is met culinaire verwennerij. Verblijf je liever in een luxe 5* tent? Dan regelt Ayoka een zalige nacht met dierengeluiden op de achtergrond in het Rhino Sands Safari Camp.