ONHERBERGZAAM ANTARCTICA

Droom je ervan om in de sporen van de grootste ontdekkingsreizigers de laatste onontgonnen plekken te ontdekken?  Ga dan zeker op expeditiecruise.  Heel hip momenteel! Ayoka’s partner in Antarctica weet jou de perfecte ervaring te bezorgen. 

Antarctica is niet de meest voor de hand liggende bestemming maar voor wie er geraakt, is het ademloos genieten van al het natuurschoon.  De meeste aanbieders op de markt zullen aanvangen met een cruise via de Drake Passage. Ayoka adviseert je echter om niet te varen maar door te vliegen naar your place to be.  Met een vlucht van 2 uur spaar je tijd uit én hoef je niet langs de woelige Drake Passage.  Je zou niet de eerste zijn die behoorlijk ziek wordt van de 2-daagse overtocht. 

Eens toegekomen op Antarctica maken we fijne trektochten, nemen we de tijd om de plaatselijke bevolking (lees: Mr & Mrs Pinguin) te bestuderen in hun doen en laten, en trekken we er op uit met de kayak.  Ayoka raadt bij deze bestemming ook aan om te reizen in kleine groepen van max 71 reizigers. Antarctica is een unieke bestemming en bij Ayoka opteren we voor een intieme beleving boven massatoerisme. 

Trek je thermisch pak alvast aan want we vertrekken!